Digitalkkarilta apua SinneDitin käyttöön – Digistödet hjälper med SinneDit

Digitalkkarilta apua SinneDitin käyttöön – Digistödet hjälper med SinneDit

Vaasan pääkirjaston digitalkkari Peter Krook on luvannut auttaa yhdistyksiä SinneDitin käytössä. Jos kaipaat apua esimerkiksi palveluun rekisteröitymisessä, kirjautumisessa tai haluat ilmoittaa palveluun tapahtumia tai toimintaa, voit kysyä apua ja neuvoja myös digitalkkarilta.

Pääkirjaston digitalkkari auttaa asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi ma-pe klo 10-17. Digitalkkarin neuvontapiste on asiakaskoneiden lähellä pääkirjaston aulassa. Lisätietoa digitalkkarista löydät täältä.

Peter Krook, digistödet vid Vaasas huvudbibliotek, har lovat att hjälpa föreningar att använda SinneDit. Om du till exempel behöver hjälp med att registrera dig för tjänsten, logga in eller vill rapportera händelser eller aktiviteter till tjänsten kan du också be om hjälp och råd från digistödet.

Digistödet hjälper på finska och svenska samt på engelska må- fre kl. 10-17. Digistödet hittar du invid kunddatorerna vid huvudbibliotekets entre´.  Mer om digistödet finns här.

Kun haluat opastusta SinneDitin käytössä, voit ottaa yhteyttä myös / När du vill ha guidning i bruk av SinneDit, kan du kontakta också

Heidi Kurvinen: 050 359 0988 tai/eller heidi.kurvinen@pohy.fi

Raija Rintapää: 050 308 1557 tai/eller raija.rintapaa@pohy.fi

Tule mukaan ja kirjaudu palveluun!

Kom med och logga in!