Guidelänkar för att hålla webbinarier

Guidelänkar för att hålla webbinarier

Webbinarlänkar på Österbottens Föreningar rf:s webbsida mötesrum och -instruktioner 

 

Vissa föreningar är redan bekanta med fjärrmöten, men det finns ännu föreningar för vilka saken är ny och för dem har det samlats på POHY:s webbsida guidelänkar om att hålla webbinarier (fjärrmöte) samt länkar som möjliggör fjärrplanering och gallupar.

I samband med SinneDit -kommunikationsutbildningen den 2.2.2021 kom det fram bekymret om hur föreningarnas verksamhet kommer att klara coronabegränsningarna. I vissa föreningar har verksamheten fortsatt genom att kreativt byta möten till webbinarier eller i fall det är brist på lämpliga apparater till grupptelefonsamtal.

Det är lätt att använda distansverktygen Teams och Zoom. Genom att modigt öva blir mötena smidigare, även på distans.

Österbottens Föreningar rf kommer att ordna utbildningar enligt behov.

Ta gärna kontakt!  Tel. 050 359 0988 eller sinnedit@pohy.fi

Lycka till allihopa!

 

Distansverktyg

  • Teams-guide
  • Zoom-guide
  • Padlet online verktyg
  • Padlet är en webb-baserad virtuell vägg och anslagstavla, där deltagarna kan lägga till bilder, videor och text som klisterlappar – även samtidigt. Väggen uppdateras kontinuerligt under arbetets gång.
  • Mentimeter online verktyg
  • Mentimeter är ett gratis presentationsverktyg som låter dig delta, genomföra undersökningar och be om feedback från åhörarna. Mentimeter fungerar för grupper i alla storlekar. Sänk tröskeln för att fråga, med Mentimeter behöver ingen överrösta den andra. Du kan enkelt skapa olika presentationer direkt från systemet och ändra deras innehåll.

 

 

Asiasanat

some, sosiaalinen media, tiedotus,