Marina Sippus aloittaa SinneDitissä – Marina Sippus börjar i SinneDit

Marina Sippus aloittaa SinneDitissä – Marina Sippus börjar i SinneDit

SinneDitin uutena työntekijänä aloittaa 22. helmikuuta Marina Sippus, joka on tuttu monille Pohjanmaan Yhdistysten yhteistyötahoille mm. Keikka-avun parista.

SinneDitiä hoitanut Pohjanmaan Yhdistykset ry:n järjestöassistentti Heidi Kurvinen siirtyy uusien haasteiden pariin sairaanhoitopiirin viestintään 8. helmikuuta alkaen. Myös SinneDitissä projektiharjoittelijana 23. marraskuuta lähtien työskennelleen Raija Rintapään harjoittelujakso päättyy 5. helmikuuta.

8.2.-21.2. välisenä aikana SinneDitiin liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä Pohjanmaan Yhdistykset ry:n it-tukeen Toniin. Puhelinnumerona on sama vanha 050 359 0988 ja sähköpostitse tavoitat ylläpidon osoitteella sinnedit@pohy.fi.

* * *   * * *    * * *   * * *    * * *   * * *

Marina Sippus, som är bekant för många samarbetare i Österbottens Föreningar rf  t.ex. om vardagshjälpen, kommer att börja som nyanställd på SinneDit den 22 februari. 

Heidi Kurvinen, organisationsassistent för Österbottens Föreningar, som ledde SinneDit, kommer att gå över till nya utmaningar inom sjukvårdsdistriktets kommunikation från och med den 8 februari. Praktikperiod för Raija Rintapää, som har arbetat som projektpraktikant på SinneDit sedan 23 november, slutar också den 5 februari.

Mellan 8.2.-21.2. i frågor relaterade till SinneDit kan du kontakta Österbottens Föreningars IT-stöd Toni. Telefonnumret är samma gamla 050 359 0988 och du kan nå administrationen via e-post på sinnedit@pohy.fi.