Ohjelinkkejä webinaarien pitämiseen

Ohjelinkkejä webinaarien pitämiseen

Webinaariohjelinkkejä Pohjanmaan Yhdistykset ry:n sivuilta kokoustilat ja -käytännöt

 

Etäkokouksien pitäminen alkaa osalle yhdistyksistä olla jo tuttu asia, mutta vielä on niitä, joille asia on uusi ja heitä varten POHY:n sivuille on kerätty ohjelinkkejä webinaarien (etäkokous) pitämisestä sekä myös etäsuunnittelua ja-gallupeja mahdollistavia linkkejä.

SinneDit- viestintäkoulutuswebinaarin yhteydessä 2.2.2021 nousi huoli, miten kestetään toimintaa haittaavat koronarajoitukset. Toimintaa on eräissä yhdistyksissä jatkettu luovasti muuntamalla tapaamisia etänä tapahtuviksi webinaareiksi tai sopivien laitteiden puuttuessa ryhmäpuheluiksi.

Teams- ja Zoom-etäkokoussovellukset ovat helppoja käyttää. Rohkealla harjoittelulla kokousten pitäminen tulee sujuvaksi.

Pohjanmaan Yhdistykset ry järjestää koulutuksia tarpeen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä! Puh. 050 359 0988 tai sinnedit@pohy.fi

Tsemppiä kaikille!

 

Etäkokoustyökaluja

  • Teams-ohjeet
  • Zoom-ohjeet
  • Padlet
  • Padlet on selainpohjainen virtuaalinen seinä, johon osallistujat lisäävät muistilappuina kuvia, videoita ja tekstejä – myös samanaikaisesti. Seinä päivittyy jatkuvasti työskentelyn aikana.
  • Mentimeter
  • Mentimeter on ilmainen työkalu esityksiä varten, joilla voi osallistaa, tehdä kyselyitä ja pyytää palautetta kuulijoilta. Sovellus toimii kaikenkokoisille ryhmille ja madaltaa kynnystä kysyä, ei tarvitse huudella. Voit helposti luoda erilaisia esityksiä järjestelmästä sekä muuttaa niiden sisältöjä.

 

Asiasanat

some, sosiaalinen media, tiedotus,