SinneDitin ja Laihian kunnan yhteistyö tuo yhdistyksiä esille

SinneDitin ja Laihian kunnan yhteistyö tuo yhdistyksiä esille

SinneDitin ja Laihian kunnan yhteistyön ansiosta Laihian kunnan verkkosivuilla näkyy tapahtumia ja toimintaa, jota laihialaiset yhdistykset, seurakunta ja muut yhteisöt itse ilmoittavat verkkopalvelu SinneDitiin. Sisältöä valvoo ja siitä vastaa SinneDitin ylläpito Pohjanmaan Yhdistykset ry:ssä. Sivun tarkoituksena on osaltaan edistää kunnan ja yhdistysten välistä yhteistyötä ja auttaa yhdistyksiä tuomaan toimintaansa esille. Yhdistysten tapahtuma-sivulle pääsee kunnan etusivun kautta klikkaamalla SinneDit-kuvaketta.

– Tässä on yhdistyksillä nyt upea mahdollisuus saada lisänäkyvyyttä. SinneDitin käyttäminen on yhdistyksille täysin ilmaista. Toivottavasti pääsemme pian koronasta, jotta yhdistykset voivat toimia normaalisti, Pohjanmaan Yhdistykset ry:n järjestöassistentti Heidi Kurvinen sanoo.

Avoin HTML-koodi

SinneDitistä voi kuka tahansa luoda leijukkeen eli koodirivin, jonka voi upottaa esimerkiksi omille kotisivuille. Tällaisella rajapintaratkaisulla yhdistykset voivat syöttää tiedot toiminnastaan ja tapahtumistaan SinneDitiin ja saada samat tiedot näkyviin omilla kotisivuillaan. Jos tarvitset apua leijukkeen luomisessa, voit olla yhteydessä SinneDitin ylläpidon POHY:n it-tukeen puhelimitse 050 359 0988 tai sähköpostitse sinnedit@pohy.fi

Miten päästä alkuun?

Jotta yhdistys voi ilmoittaa toiminnastaan SinneDitissä, täytyy ensin rekisteröityä. Selkeät ohjeet rekisteröitymisestä löydät täältä. Seuraavaksi yhdistyksen tulee täyttää perustiedot Toimijakortille, ohjeet siihen löytyvät täältä. Kun toimijakortti on julkaistu, yhdistys voi ilmoittaa palvelussa mm. tapahtumia, toimintaa ja uutisia. Ohje tapahtumien ja toiminnan ilmoittamisesta täällä.

Apua on tarjolla

Jos tarvitset apua ja neuvoja, voit mennä Laihian kunnan kirjastoon, jossa henkilökunta auttaa rekisteröitymisessä tai voit ottaa yhteyttä SinneDitin ylläpitoon (sinnedit@pohy.fi / 050 359 0988). Myös Vaasassa pääkirjaston digitalkkari auttaa yhdistyksiä SinneDitin käytössä.