Erfarenhetsexpertutbildning på svenska i Vasa

Ansökningstiden till En röst åt erfarenhetsexpertisen -projektets nästa erfarenhetsexpertutbildning är öppen 1.9.-31.10.2021. Mer information om bl.a. ansökningsprocessen, dess tidtabell och utbildningens innehåll hittas i Ansökningsguiden på projektets hemsida under Viktiga länkar. Där hittas även ansökningsblanketten. Projektets hemsida:https://pspy.fi/osterbottens-socialpsykiatriska-forening-rf/aani-kokemusasiantuntijuudelle-hanke/?lang=sv

Projektet ordnar ett utbildningsinfowebinarium torsdagen den 30.9 kl.17-18, i TEAMS. Du kan anmäla dig till infowebinariet här: https://forms.gle/NV7BbYkJXTqA3dZz8 senast den 27.9. Under webinariet berättar vi om utbildningen och man kan ställa frågor till utbildaren. Vi kan även utöver webinariet ordna ett infotillfälle via TEAMS för en mindre grupp vid en annan tidpunkt. Ta kontakt så planerar vi tillsammans!

Tveka inte att ta kontakt vid frågor om utbildningen eller om erfarenhetsexpertis, eller om du är intresserad att beställa en erfarenhetsexpert.

_______________

Haku Ääni kokemusasiantuntijuudelle -hankkeen seuraavaan ruotsinkieliseen kokemusasiantuntijakoulutukseen on auki 1.9.–31.10.2021. Lisätietoja mm. hakuprosessista, sen aikataulusta ja koulutuksen sisällöstä löytyy Hakijan oppaasta hankkeen nettisivuilta Tärkeitä linkkejä -kohdasta. Samasta kohdasta löytyy myös hakulomake. Hankkeen nettisivuille: https://pspy.fi/kokemusasiantuntijatoiminta/

Hanke järjestää koulutuswebinaarin torstaina 30.9. klo 17-18 Teams-sovelluksessa. Mukaan voi ilmoittautua 27.9. mennessä ilmoittautumislinkin kautta: https://forms.gle/NV7BbYkJXTqA3dZz8 . Webinaarin aikana kerromme tarkemmin koulutuksesta ja kysymyksiä voi esittää myös suoraan kouluttajalle. Webinaarin lisäksi voimme järjestää infotilaisuuden TEAMS:sin kautta myös pienemmälle porukalle jonain toisena ajankohtana. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää.

Jos sinulla on koulutuksesta tai kokemusasiantuntijuudesta kysyttävää tai haluat tilata kokemusasiantuntijan työtehtävään, niin otathan rohkeasti yhteyttä!

Asiasanat

kokemusasiantuntija, erfarenhetsexpert,