Ajankohtaista

Tutustu SinneDit-palveluun ilmoitettuihin yhdistysten, järjestöjen ja muiden yhteisöjen koulutuksiin, tapahtumiin ja muihin ajankohtaisiin uutisiin klikkaamalla sopivaa otsikkoa vasemmalta.

Aktuellt

Bekanta dig med utbildningar, evenemang och andra aktuella nyheter från föreningar, organisationer och andra samfund anmälda på SinneDit-tjänsten genom att klicka på lämplig titel till vänster.

 

SinneDit.fi some-julkaisuja/publikationer:

SinneDit.fi:n viestintäkoulutus yhdistyksille – Paranna näkyvyyttäsi ja löydettävyyttäsi netissä!

SinneDit.fi järjestää viestintäkoulutuksen yhdistyksille 2.2.2021 klo 12–14. Koulutuksessa käydään läpi mm. millaista on hyvä sisältö, millaisia ovat hyvät otsikot ja ...mikä merkitys on linkkien lisäämisellä.

Koulutus järjestetään hybridinä: etäosallistujien määrää ei ole rajoitettu, paikanpäälle mahtuu muutama koulutettava. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://bit.ly/3qu12Fc

Lisätietoa koulutuksesta: Heidi Kurvinen, sinnedit@pohy.fi / 050 359 0988.

Utbildningen arrangeras på finska. Vid behov ordnar vi också liknande utbildning på svenska. Kontakta oss om du vill ha kommunikationsutbildning på svenska.

Image for shared link
SinneDit-viestintäkoulutus yhdistyksille - Paranna näkyvyyttäsi netissä! | Sinnedit.fi

SinneDit-viestintäkoulutuksen tarkoituksena on havainnollistaa keinoja, joilla yhdistykset voivat parantaa näkyvyyttä ja löydettävyyttä...

www.sinnedit.fi

Seuraava Pohjanmaan osallisuusareena -webinaari järjestetään 27.1. klo 9-11.30. Teemana on vaikuttava kansalaistoiminta.
Nästa Österbottens delaktighetsarena -webbinarium ordnas den 27.1 kl 9-11-30. Temat är medborgarverksamhet som påverkar.

Paikkoja on rajoitetusti, mutta ...vielä mahtuu mukaan!
Platserna är begränsade, men ännu ryms du med!

Image for shared link
Pohjanmaan osallisuusareena

Pohjanmaan osallisuusareena Onnistunut osallisuus tarkoittaa sitä, että asukkaalla ja asiakkaalla – sinulla ja minulla – on mahdollisuus elää...

www.obotnia.fi

Keväällä 2021 valitaan ensimmäisen kerran Pohjanmaan vuoden tasa-arvoyritys. Ehdotuksia voi tehdä niin omasta yrityksestään, työnantajastaan kuin yhteistyökumppanistaan.

Ehdokkaiksi toivotaan yrityksiä, jotka tarjoavat hyviä esimerkkejä tasa-arvosta työelämästä. Mukaan voi ...ilmoittaa myös esimerkiksi palveluntuottajayhdistyksiä.

Tiistaina 12.1. alkaa Dateron TIKAS – selkokielinen tietokoneenkäytön kurssi aikuisille ja seniori-ikäisillä henkilöille, joilla on vain vähän tai ei lainkaan kokemusta tietokoneen käytöstä. Kurssin tavoitteena on rohkaista omatoimiseen tietokoneen käyttöön. Lue lisää SinneDitistä... ja vinkkaa kaikille, joiden uskot hyötyvän kurssista!

OBS! Undervisning hålls på finska, men kursledaren kan också svenska.

TIKAS -kursen är riktad till vuxna och seniorer med lite eller ingen
erfarenhet av datoranvädning. Målet är att uppmuntra till
självständig användning av dator.

Image for shared link
TIKAS - SELKOKIELINEN TIETOKONEENKÄYTÖN KURSSI | Sinnedit.fi

Huom! Oletko aikuinen tai seniori-ikäinen ja haluaisit oppia käyttämään tietokonetta. Tiistaina 12.1. klo 18-19:30 alkaa Dateron TIKAS –...

www.sinnedit.fi

Tunne vahvuutesi - menesty uuden ajan järjestöjohtajana! Järjestöjohtamisen erikoisammattitutkinto tarjoaa käytännölliset työvälineet toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen omassa järjestössä, koulutuksen voi suorittaa kokonaan etänäkin.

Hyvää uutta vuotta!
Korona-rajoituksista johtuen moni yhdistys miettii, milloin toiminta voidaan jälleen aloittaa. SinneDitiin rekisteröitynyt yhdistys voi tehdä tapahtuma- ja toimintailmoituksia luonnoksiksi, jotka on helppo päivittää ja julkaista, kun päivämäärät ja toteutustapa ...varmistuvat. Jos yhdistyksesi kaipaa apua rekisteröitymisessä tai SinneDitin käytössä, voit ottaa yhteyttä Heidiin (sinnedit@pohy.fi tai 050 359 0988) arkisin kello 9-15.30.

Gott nytt år!
På grund av koronarestriktioner undrar många föreningar när verksamheten kan återupptas. En organisation som är registrerad i SinneDit kan göra evenemangs- och aktivitetsmeddelanden till utkast som är lätta att uppdatera och publicera när datumen och implementeringsmetoden har bekräftats. Om din förening behöver hjälp med att registrera eller använda SinneDit kan du kontakta Heidi (sinnedit@pohy.fi eller 050 359 0988) på vardagar från 9 till 15.30.

Olisiko joululomalla hyvää aikaa rekisteröidä oma yhdistys SinneDitiin?
Jos yhdistyksesi ei vielä ole rekisteröitynyt SinneDitin käyttäjäksi, tee se nyt. Selkeät ohjeet rekisteröitymiseen, toimijakortin täyttämiseen ja tapahtumien ilmoittamiseen löydät liitetiedostoina ...osoitteesta: https://www.sinnedit.fi/toimija/sinnedit/.

Perustietojen täyttämisestä on olemassa myös ohjevideo, jonka löydät osoitteesta: https://bit.ly/3nJcxrf.

Skulle det vara en bra tid under julhelgen att registrera din egen förening med i SinneDit?
Om din förening ännu inte har registrerat sig som SinneDit-användare, gör det nu. Tydliga instruktioner för registrering, fyllning i operatörskort och anmälan av evenemang finns som bilagor på: https://www.sinnedit.fi/toimija/sinnedit/.

Visuella instruktioner för att fylla i operatörens grundläggande information (dvs. din förening/organisation) finns här. Det finns också en hjälpvideo för att fylla i grundinformation som du hittar https://bit.ly/3nJcxrf. Tyvärr är videon bara på finska.

Image for shared link
SinneDit | Sinnedit.fi

Sinnedit.fi -verkkopalvelu on Pohjanmaalla toimivaa kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa kokoava sivusto. Se on perustettu helpottamaan...

www.sinnedit.fi

SinneDitin ylläpito toivottaa hyvää ja rauhallista joulua kaikille! Olemme tavoitettavissa jälleen maanantaista 4.1.2021 lähtien.

Administratörer av SinneDit önskar alla en god och fredlig jul! Vi kommer att vara tillgängliga igen från måndagen 4.1.2021.

Tulisiko sinusta hyvä vertaistukija? Lue lisää TOIVO-vertaistukikoulutuksesta ja testaa olisitko sinä sopiva henkilö vertaistukijaksi.

TOIVO-kamratstödskurs ordnas på svenska i mars 2021.

Image for shared link
TOIVO - vertaistukikoulutus | Sinnedit.fi

Pohdi: Oletko kokenut oman tai läheisesi vakavan sairastumisen tai vammautumisen? Oletko käynyt sopeutumisvalmennuskurssin tai saanut vertaistukea?...

www.sinnedit.fi


Muokattu viimeksi: 04.01.2021