Mothers in Business Vaasa

Mothers in Business on urasuuntautuneiden äitien oma verkosto. Meille työn ja perheen yhdistäminen sujuvasti on yhteinen tavoite.
MiBissä kehität osaamistasi, kasvatat verkostojasi ja olet mukana edistämässä äitien asemaa työelämässä.

Mothers in Business (MiB) Vaasan paikallisjaosto suunnittelee ja toteuttaa valtakunnallisen Mothers in Business -yhdistyksen toimintaa Pohjanmaalla. Toiminnasta vastaa reilusta 10:stä vapaaehtoisesta koostuva aktiiviryhmä. Liittymällä jäseneksi saat kuukausittain sähköpostiisi uutiskirjeen, ilmoittautumisoikeuden paikallisiin tilaisuuksiimme sekä lukuisiin valtakunnallisiin webinaareihin ja pääset mm. liittymään Facebookissa toimivaan ryhmään, missä kysymykseen kuin kysymykseen saa parhaat vastaukset. Facebookissa kannattaa seurata sivua Mothers in Business Pohjanmaa ja liittyä paikalliseen Mothers in Business Vaasa FB-ryhmään.

Katso Vaasan seudun tulevat tapahtumat tapahtumakalenteristamme. Vaasan paikallisjaosto järjestää tapahtumia myös Seinäjoella ja Kokkolassa.

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan puhujaksi/kouluttajaksi tilaisuuteemme tai yrityksesi on kiinnostunut paikallisesta kumppanuudesta, ota yhteys vaasa(a)mib.fi.

MiBin jäsenet pääsevät osallistumaan omaa osaamista kehittäviin tapahtumiin, yritysvierailuihin ja koulutuksiin, joita järjestetään vapaaehtoisvoimin jo kymmennellä paikkakunnalla. Lapsen voi pääsääntöisesti ottaa mukaan.

“Jotta kaikki voivat saada sekä uran että perheen”

Palvelemme kielillä

Englanti, Suomi, Ruotsi

Toimiala

Ammattiin ja elinkeinoon liittyvät yhdistykset, Harrasteyhdistykset, Lapsi- ja perheyhdistykset, Monialayhdistykset, Muut yhdistykset, Naisyhdistykset

Teemat

edunvalvonta, harrastus ja vapaa-aika, muu, osallisuus, vapaaehtoisuus, vertaistoiminta, yhteistyö ja verkostot, ystävä- ja viriketoiminta

Asiasanat

verkostoituminen, työjaperhe, verkostot, itsensä kehittäminen, työelämän tasa-arvo, Uraäidit

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, jäsenet, kaikille, naiset, työssäkäyvät, työttömät, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Maalarinkuja 14, Vaasa, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Vaasa
Sähköposti:
vaasa@mib.fi

Lisätietoa verkossa

Mothers in Business

MiB Pohjanmaan Facebook-sivu

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Postiosoite

Maalarinkuja 14, Vaasa, Suomi